"Azt hiszed, házat építettél, s pályád büszke ormairól elégedetten szemlélheted a világot? Nem tudod, hogy örökké vándor maradsz, s minden, amit csinálsz, az úton haladó vándor mozdulata? Örökké városok, házak, célok, életkorok és változások között haladsz... Tudjad ezt, mikor terveket szövögetsz. Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás. Nem helyzetekben élsz, hanem útközben."
(Márai Sándor)



visited 15 states (6.66%)
Create your own visited map of The World or try another Douwe Osinga project

szeptember 30, 2006

Még valami kimaradt

Elfelejtettem megemlíteni, hogy ugye mikor találjon az ember két kismacskát, mint a vilgágkörüli útja előtt 2-3 hónappal. Szóval lett két teknőctarka, eleven gengszterünk - persze imádnivalóak és szépek is (egyidő után)! ;))

Ekkorák voltak, amikor hozzánk kerültek:



Most már nagyobbak persze:


Jó helyük lesz, maradnak a háznál, a barátaink, akik beköltöznek a kéróba, gondjukat viselik majd.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A cicák remekül érzik magukat, mindenki teljes jogú családtagként kezeli őket, szóval simiből és csatákból is jut nekik elég. Szépen gömbölyödnek, esténként a foteljükben alszanak el, aztán reggelre mégis a hálószobából látom őket előimbolyogni. Mivel úgy döntöttek h őket is megilleti az a kaja ami a nagyokat, csináltunk egy cicaéttermet, egyelőre a lépcsőfordulóban. :) Vannak kiváló képek is, majd vhova feltesszük őket és küldöm a linket. LEgyetek nagyon ügyesek!

Unknown írta...

koszonjuk a hireket! :))))))