"Azt hiszed, házat építettél, s pályád büszke ormairól elégedetten szemlélheted a világot? Nem tudod, hogy örökké vándor maradsz, s minden, amit csinálsz, az úton haladó vándor mozdulata? Örökké városok, házak, célok, életkorok és változások között haladsz... Tudjad ezt, mikor terveket szövögetsz. Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás. Nem helyzetekben élsz, hanem útközben."
(Márai Sándor)



visited 15 states (6.66%)
Create your own visited map of The World or try another Douwe Osinga project

december 19, 2006

Vegetarianus??

Halk roppanas, apro recseges es a thai piaci kofa mosolyogva nyujtja Macskanak a labatol megfosztott, panceljabol kifejtett, de fejet meg dacosan a helyen orzo huvelyknyi tucskot. Szegeny, mar nem ciripel tobbe. Csak serceg. Macska fogai alatt. A kofa arca, szamomra nem egeszen ertheto modon, enyhe undortol torzul, mikozben a zsakmanyat boldogan majszolo Macskanak magyarazza: a fejet is be kell kapni es megenni. Ugy a jo.

Macska lebiggyeszti ajkanak bal szegelyet, megvonja vallat, majd mint egy gyerek az M&M cukorkat, ugy dobja be szajaba a tucsok kerek kis fejet. Elvezettel szopogatja egy darabig, majd nagyot nyel es elegedetten elmosolyodik.

2006. december 19. Sukhothai

7 megjegyzés:

Zsof írta...

auuuuu... ez nekem fájt... :o/

Macska írta...

van itt egy kb. 8 cm hosszu csotany feele, de sehogy sem sikerul beleharapni. Ma megittam egy 1 literes korso Sindha sort, de ezutan is csak egy bambusz hernyot tudtam elragcsalni. na majd legkozelebb... :)

Névtelen írta...

nem csak vegapornó van, hanem vegahorror is. Lassan kirakhatjátok a 18-as karikát a sarokba!

Safi - Zsu írta...

Lassan... Laoszban valami hegyi patkanyt is kinalgatnak nyarson sutve, meg vad kutyat... ezeket asszem mind a negyen gondolkodas nelkul kihagyjuk...

vendeg-Kocso írta...

Mindig azon tanakodtunk, hogy a 8 centis csotany belul ropog, vagy meg csuszik? ;)

Macska írta...

itt a Laosz, vietnam hataron sult patkany es sult mokus a menooo. de ezt mar nem probalhatom ki, meg akkor sem, ha zoldseggel toltott...
Elve arulnak tyukot, disznot es valami hod felet...
A snecit elo 100 labuval maszatjak es egyutt adjak el...
vietnamba meg sult kutya lesz a piacokon...

Névtelen írta...

sült patkányt kihagyni!? ejnye! No meg a kutyákat..legalább lett volna mivel fenyítsem a kutyáim: ha nem kussoltok, akkor jön majd Macska-raszta és megfőzlek neki vacsira!


Tobe