"Azt hiszed, házat építettél, s pályád büszke ormairól elégedetten szemlélheted a világot? Nem tudod, hogy örökké vándor maradsz, s minden, amit csinálsz, az úton haladó vándor mozdulata? Örökké városok, házak, célok, életkorok és változások között haladsz... Tudjad ezt, mikor terveket szövögetsz. Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás. Nem helyzetekben élsz, hanem útközben."
(Márai Sándor)



visited 15 states (6.66%)
Create your own visited map of The World or try another Douwe Osinga project

október 16, 2006

Henyeles Agraban

Reggeli utan bevasaroltunk. Vettunk szaritokotelet, mert amit Moncsek hoztak negyunknek nem eleg. Dezodort, mert azt a tobbiek mindharman otthon feledtek, angol tanmesekonyvet Macsnak, hatha az egy ev vegere le tudja majd tenni a kozepfokut. A ruhacsipeszt otthagytuk, mert naaaaaaagy, a banant pedig azert mert draga volt. A fickonak volt kepe 1 bananert ketszer annyit (10 ft-t!) kerni, mint amennyiert a vonaton vettuk :) Nahat!

Moncsek ma Taj Mahalt neznek, meg az agrai erodot, ha belefer idejukbe. Mi Maccsal pihenonapot tartottunk, kimostam, ejtoztunk a kertben, naplot irtunk es a kovetkezo napok, hetek utitervet csiszolgattuk. Ma ejjel felavatjuk a szunyoghaloinkat. Mult ejszaka szetzabaltak minket a oszkitok, mig az okosok (Moncs es Lab) edesdeden aludtak szunyoghalojuk alatt.

Holnap reggel indulunk Jaipurba, a rozsaszin varosba, ahol elvileg masfel napot toltunk, s megnezzuk a szelek palotajat meg az 1700-as evek elejen epitett obszervatoriumot.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hahó!
Nagyon tetszik a stílusotok, abba nem hagyjátok a jeladást! Útlevélre, nemi betegségekre vigyázzatok! :)
Csókok!
Veronika