"Azt hiszed, házat építettél, s pályád büszke ormairól elégedetten szemlélheted a világot? Nem tudod, hogy örökké vándor maradsz, s minden, amit csinálsz, az úton haladó vándor mozdulata? Örökké városok, házak, célok, életkorok és változások között haladsz... Tudjad ezt, mikor terveket szövögetsz. Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás. Nem helyzetekben élsz, hanem útközben."
(Márai Sándor)



visited 15 states (6.66%)
Create your own visited map of The World or try another Douwe Osinga project

október 07, 2006

Hova? Mikor? Hogyan? Miért?

Hova?
Amint azt Labi előző hozzászólásaiban már említette, a kb. egy év alatt a következő 15 országot tervezzük a mellékelt térképek szerint bejárni: India, Burma, Thaiföld, Laosz, Vietnám, Kambodzsa, Malájzia, Indonézia, Ausztrália, Új-Zéland, Argentína, Bolívia, Peru, Mexikó, Kuba.
Az összes térkép együtt letölthető innen (pdf formátumban ): Térképgyűjtemény
Hogy miért éppen ezek az országok?
Vagy mert egyikünk-másikunk szívéhez közel áll egy adott ország, nyelv, kultúra, vallás, vagy haverokat megyünk meglátogatni, vagy csak sokat hallottunk az adott ország szépségéről... Néhány országról készítettünk word doksit, amiben összefoglaltuk, hogy hol, mit szeretnénk megnézni. Íme: India, Vietnám, Indonézia, Új-Zéland, Argentína, Bolívia, Peru, Mexikó.
Mikor?
Labanc már feltette az időpontokat tartalmazó táblázatot az előző hozzászólásban.

Nincsenek megjegyzések: