"Azt hiszed, házat építettél, s pályád büszke ormairól elégedetten szemlélheted a világot? Nem tudod, hogy örökké vándor maradsz, s minden, amit csinálsz, az úton haladó vándor mozdulata? Örökké városok, házak, célok, életkorok és változások között haladsz... Tudjad ezt, mikor terveket szövögetsz. Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás. Nem helyzetekben élsz, hanem útközben."
(Márai Sándor)



visited 15 states (6.66%)
Create your own visited map of The World or try another Douwe Osinga project

március 04, 2007

Divattanacsok utazoknak

Hogyan oltozzon fel az utazo hosszu vandorlasanak otodik honapjaban?

Viseljen lenott hajat es bozontos szakallat! Ha no az illeto, akkor a szakall helyett a bozontos honalj is megteszi! A raszta haj elony, mert nem latszik rajta a zsir es a kosz.

DSC_2674
DSC_2669
A kep csak illusztracio! :)

A noi utazo felul szetkopott, napszitta ferfiinget, esetleg az ehes ferfiszemeket (es kezeket) elriaszto foszlo noi bluzt viselhet. Mindket nemnek ajanlott a lyukado, kinyult polo. Spagettipantos polot csak az unnepnapokra es a toleransabb orszagokra tartogassuk! A puloverek igenytelen anyagbol, a legegyszerubb szabassal keszuljenek. Lehetoseg szerint koszszinut valasszunk (szurket vagy feketet), igy szerencses esetben egy evig nem is kell mosni azokat!

DSC_2677DSC_2680DSC_9738

A nadrag legyen keki vagy drapp - eredetileg... Sokkal jobb viszont, ha sargasan porszinu a combokon es a terdeknel. 11. keruleti inyencek nagyalaku olajfolttal diszithetik elol, fekete biciklilanc lenyomattal a jobb bokanal.

A short elol legyen foszlo, vagy az ulepenel tintafoltos - buszules lenyomattal. Az igazan profik a rovid- es a hosszunadragot egyetlen osszecipzarazhato nadraggal helyettesithetik, de ilyenkor vigyazni kell, hogy a short es a szar szine legalabb harom (kosz)arnyalattal elterjenek egymastol!

DSC_2671DSC02429DSC02428

Az alsonemuk kozul a mar megszokott darabok is megteszik, de nehany, elemi szaljaira szeteso, a huszadik mosasnal is aktivan fogo kinai noi bugyi mindenkeppen emeli a ruhatar es a haloszoba hangulatat!

DSC_9022
Divatozas

A ruhatar egesze egyenletesen diszitheto etel- es fogkremfoltokkal. Az inyencek - az allandonak szamito ujjlenyomat-sorminta mellett - a szarukeretes szemuveguket is fogkremmel diszitik. Minden ruhadarabot a leheto legtovabb kell hordani, az osi tisztitasi technikak - ugy mint szelloztetes, napon szagtalanitas - ismerete elonyt jelent!

DSC_2667
Sporolas

Labbelikent megteszi egy saros bakancs, poros sportcipo vagy a szilveszteri buli heveben szettepett, majd az utcan megvarratott szandal. A szandalt csak zoknival szabad felvenni, esetleg melegben a koszos labujjak is megfelelo diszitoelemkent szolgalhatnak.

Kellemes utazast kivanunk!

Nincsenek megjegyzések: