"Azt hiszed, házat építettél, s pályád büszke ormairól elégedetten szemlélheted a világot? Nem tudod, hogy örökké vándor maradsz, s minden, amit csinálsz, az úton haladó vándor mozdulata? Örökké városok, házak, célok, életkorok és változások között haladsz... Tudjad ezt, mikor terveket szövögetsz. Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás. Nem helyzetekben élsz, hanem útközben."
(Márai Sándor)



visited 15 states (6.66%)
Create your own visited map of The World or try another Douwe Osinga project

március 07, 2007

Wakiki buli

A hetfoi ejszakaba nyulo beszelgetest kedd este egy kis sorozgetessel gondoltuk megfejelni. Zso elvitt minket a kedvenc szorakozohelyere, a lakasatol nehany magasvasut-megallonyira levo Wakikibe. Meghivta az egyik kint dolgozo magyar ismeroset, Stoppost (alias OJ) is, aki fel eve dolgozik itt kint informatikuskent, lelkesen meseltuk egymasnak DK-Azsiai elmenyeinket.

070306_150315_D80

Ezen a helyen az a szokas, hogy kancsoban kell kikerni a sort, amit egy jeges vizzel teli vodorbe allitanak, a pincerek meg folyton korulotted olalkodnak, es minden korty utan teletoltotik a poharadat. Egy kivetiton regi es uj nem keleti klippek mennek, a hozzajuk tartozo zene korben duborog a hangfaklakbol. A DJ srac ertette a dolgat, remekul valogatott, aki epp nem beszelgetett, az a kivetitot bamulva elvezte a zenet. Aznap este a lady's night (holgyek ejszakaja) volt, a lanyok ingyen ihattak. Ennek ellenere pont mi fiuk voltunk azok, akik fejenkent vagy tiz pohar sort megittunk, a dzsiti egyik legnagyobb berugasat produkalva! Nagyszeru buli volt!

070306_173344_D80

Fel kettokor a lanyok taxiba tettek minket es hazavittek. Zsofinal meg eltortem egy tanyert, majd Kocsoval leszedelegtunk a hazi medencebe uszni. Macska birta a legtovabb, hajnalig zenelt maganak a laptopjan - Ashish szerencsere nem ebredt fel. :)

******************

A blogcimcsere utan masnap kiderult, hogy Stoppos jo kis sztorijai fent vannak a blogjan is, tessek mazsolazni! :) Sot, azota mar mi is megertunk egy blogbejegyzest! ;))

Nincsenek megjegyzések: