"Azt hiszed, házat építettél, s pályád büszke ormairól elégedetten szemlélheted a világot? Nem tudod, hogy örökké vándor maradsz, s minden, amit csinálsz, az úton haladó vándor mozdulata? Örökké városok, házak, célok, életkorok és változások között haladsz... Tudjad ezt, mikor terveket szövögetsz. Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás. Nem helyzetekben élsz, hanem útközben."
(Márai Sándor)



visited 15 states (6.66%)
Create your own visited map of The World or try another Douwe Osinga project

november 07, 2007

Hosszú hallgatás után...

...újra itt vagyunk! Ennek örömére gyorsan fel is töltöttük az összes írásunkat Kolumbiáról! Itt vannak, időrendi sorrendben alulról fölfelé olvasandók:
Ideje volt a kolumbiai híradásnak, hiszen immáron 3 hete, hogy tovább is álltunk onnan, és azóta (sajnos) már az utolsó országunkban, Mexikóban vagyunk.

Először szépen beharangoztuk, hogy milyen szép és jó ez a Kolumbia, aztán egy hónapig semmi hír nem volt felőlünk. Az időközben kapott levelekből kiderült, hogy többen azt hittétek, már haza is értünk. A világért sem tennénk ilyet bejelentés nélkül... ezért mielőtt még bármi közbejöhetne, már most közhírré tesszük, hogy amszterdami átszállással december 14-én dél ben landolunk Ferihegy 2-n. :)) De előtte majd még Mexikóról is mesélünk...

Ákos+Moncs

2 megjegyzés:

Szaller írta...

helló-helló! hogyan is lesz ez az amszterdami átszállás? kiszálltok a kedvemért vagy másért? ~sz~

Unknown írta...

Szalleri, örömmel kiszállnánk és megnéznénk Amszterdamot veled együtt, de sajna összesen csak két óránk van a bp-i gépig. :(

Ha karácsonyra hazajössz, még bepótolhatjuk! :))