"Azt hiszed, házat építettél, s pályád büszke ormairól elégedetten szemlélheted a világot? Nem tudod, hogy örökké vándor maradsz, s minden, amit csinálsz, az úton haladó vándor mozdulata? Örökké városok, házak, célok, életkorok és változások között haladsz... Tudjad ezt, mikor terveket szövögetsz. Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás. Nem helyzetekben élsz, hanem útközben."
(Márai Sándor)



visited 15 states (6.66%)
Create your own visited map of The World or try another Douwe Osinga project

november 22, 2006

Az indiai konyha dicserete

Megszerettem az indiai konyhat. Ha megbaratkozol mindegyik fuszerrel, amit hasznalnak, nem nagyon tudsz melleloni, barmit is kersz. Izvilagaval olyan valtozatosan tudta a zoldsegeket elem talalni, hogy masfel honapig egyaltalan nem kivantam hust.

Melyebb baratsagot is kothettunk volna, ha nem csak a legolcsobb kifozdekben, ettermekben es az utcai arusoknal kajalunk. Meg eszakon tevedtunk be az egyik jo nevu, del indiai eteleket kinalo etteremlanc egyikebe - mindannyiunk szamara maradando elmeny volt az az izorgia, amiben ott reszesultunk. Kar, hogy nem futottunk bele ujra a lanc egyik tagjaba - betertunk volna, kerul, amibe kerul! :)

Nincsenek megjegyzések: