"Azt hiszed, házat építettél, s pályád büszke ormairól elégedetten szemlélheted a világot? Nem tudod, hogy örökké vándor maradsz, s minden, amit csinálsz, az úton haladó vándor mozdulata? Örökké városok, házak, célok, életkorok és változások között haladsz... Tudjad ezt, mikor terveket szövögetsz. Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás. Nem helyzetekben élsz, hanem útközben."
(Márai Sándor)



visited 15 states (6.66%)
Create your own visited map of The World or try another Douwe Osinga project

november 12, 2006

Utkozben

Tegnap egesz nap buszokon zotykolodtunk, megse sikerult eljutnunk a kijelolt celallomasig, Badamiig. Meg kellett szallnunk ejszakara utkozben. Mostani utunk soran ez volt legotvarabb szallasunk (ablaktalan helyiseg, csotanyokkal, szunyogokkal), de Macskaval mi tapasztalatbol tudjuk, hogy ezt meg boven lehetett volna fokozni... Valoszinuleg az egy ev alatt latunk meg cifrabbat is. Egy ejszakara tokeletesen megfelelt, marha jot aludtunk (kellokeppen faradtak voltunk) , aztan reggel folytattuk a buszozast. Meg ket atszallas es delutan egykor meg is erkeztunk Badamiba. Szallaskereses, gyors ebed, aztan indultunk Pattadakalba, ujabb hindu templomokat csodalni.

Este mire agyba kerultunk, mar meg is volt a kovetkezo par nap utiterve. Idefele jovet, a hosszu buszut alatt radobbentunk, hogy nem harom hetunk van meg Indiaban, hanem mar csak 13 napunk! Huzni kellett a programbol, Cochin es a backwaterezes kimarad, Belur meg meeg masik 5 hindu templomos falu is, holnap, hetfon, gyorsan megnezzuk Badamit, majd atutazunk Hampiba (vilagorokseg), majd meg ott felszallunk egy ejszakai vonatra del, azaz Madurai fele.
2006.11.12. 23 ora. Badami.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Haho !

Allati jok a szovegek !
A Goa-s doki sztorin halalra rohogtem magam (ja es a munkatarsaim is).
Ujabb kepek ?:-)))

udv.,
Rozsda

Unknown írta...

Mindjart! :))

Névtelen írta...

Már egy hónapja úton vagytok, kitartás ! Nincs még meg az érzés, hogy elég, "TVt akarok reklámokat, szociális biztonságot és erőspistát"? :-)

Macska írta...

hello Zsoti!
egy albas pizzat aze megennek veletek... :), de egyebkent en meg nem vaagyok haza. En spec. egy ujabb indiai utitervvel vagyok elfoglalva. Van itt egy Royal Enfield nevezetu nagy motor (www.royalenfield.com), amivel a hippik jarjak indiat es ezt tervezgetem mikozben mar lassan itthon erezzuk magunkat :)

Ha minden orszagban mar a kovetkezo turat fogom tervezni, valszeg milliardosnak kene lennem es 200 evig kene elnem. :))

Ami meg ugyancsak rohejes lehet, hogy hianyzik a munka. Talan mindannyian ezert probaljuk hasznossa tenni magunkat az irasokkal, a fotozassal s a rengeteg ismeretanyag begyujtessel.
udv
macs

Névtelen írta...

A motoros India járáshoz nekem is lenne kedvem, pedig megfogadtam, hogy soha többet India. De a képeiteket látva vannak egész más részei, mint Új-Delhi.

Unknown írta...

Eszak es del ossze sem hasonlithato. En is borzadva olvasom az elso irasaim egyiket az utmenti boltokrol, a nyomorrol. Atlagban itt tenyleg jobbak a viszonyok, de az is lehet, hogy megszoktam... :))