"Azt hiszed, házat építettél, s pályád büszke ormairól elégedetten szemlélheted a világot? Nem tudod, hogy örökké vándor maradsz, s minden, amit csinálsz, az úton haladó vándor mozdulata? Örökké városok, házak, célok, életkorok és változások között haladsz... Tudjad ezt, mikor terveket szövögetsz. Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás. Nem helyzetekben élsz, hanem útközben."
(Márai Sándor)



visited 15 states (6.66%)
Create your own visited map of The World or try another Douwe Osinga project

november 17, 2006

Csak egy maradhat - 2. resz

Szep lassan, komotosan megindul a negyes kelet fele. A kelethez Macska ragaszkodott, de o sem tudja miert. Safi alig tesz meg 10 lepest, Macskatol masszirozast ker, es a terdet kazdi apolgatni, melyet az indulas elott egy nappal egy eses kovetkezteben alaposan osszetort. Ekozben Labi lenduletes mozdulatokkal ledobja zsakjat, atoltozik, es elovesz egy kisebb, villodzo berendezest. Felolvassa kordinatainkat, majd komolyan kozli, hogy sietnunk kell, mert meg csak 6 metert es 82 centimetert tettunk meg. Moncs kihasznalja az idot, szugnyogirto sprayvel befujja magat, majd csipakozombosito kremmmel bekeni a szemet. Vegulis 24 orara sikerult ez a szuksegpiheno.
A masodik nap Safi santikalva hatul maradt. Az indulas utani 45. oraban Macska apolasra szorul. Allitja, hogy semmi baja, de a veres kopete ujabb pihenesre szolitja fel a csapatot. A 60. oraban kozosen egyetertunk abban, hogy faradunk.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Az elozo, kivetelre itelt bejegyzeshez gyult kommenteket ide masolom:

Rozsda said...
Sziasztok !


Labi ez a blog KIRALY !!!!!

Ki az, aki ilyen profin fenykepez ?
Nem adtok ki egy könyvet az ut vegen ?

Rozsda

november 10, 2006 1:17 DU


Labanc (Ákos) said...
Koszi! :))) A kepek nagy resze az enyem, de macs is safi is szokott fotozni.

Ha osszejon egy jo anyag, talan megprobalkozunk valamivel! :))

november 10, 2006 5:10 DU


Bulirobot said...
Jok az irasok, es jo, hogy megismerni mindegyikotok irasi stilusat! Legkesobb a harmadik mondatnal mar felismerem, hogy ki irta, aztan megnezem alul, es tenyleg. Pusza: Bulirobot

november 10, 2006 6:52 DU


Bulirobot said...
Egyedul csak a GT nev bancccsa a fulem, mert se nem angolok vagytok, se nem mentek ezen az uton angliaba, szoval sokkal inkabb lehetne szep magyarosan VCS. (Akkor a Labi viszont pomazikent lehetne akar PVCS is, vagy ha hunoknak is tekintjuk magunkat, akkor mindenki HVCS.) :o)

november 10, 2006 6:59 DU


Labanc (Ákos) said...
Meg a legelejen talatuk ki ezt a roviditest, azota is ezt hasznaljuk. Mostanra annyira megszoktuk, hogy talan mar nem nyergelnenk at a HVCS-re ;))))

november 12, 2006 3:29 DU


Anonymous said...
Ne hülyéskedj Labi! Asszem Te is olvastad az indiai "útikönyvem", pedig csak 3 hetet voltam Macskáékkal. Simán össze fog jönni több könyvre való anyag is.:)

Tobe

november 14, 2006 9:27 DE


Szaller said...
én már csak világkerülőknek hívlak benneteket

november 14, 2006 10:21 DU


Kato said...
Na mi van gyerekek, nagy a kosz Indiában?

Mi nemsoká megyünk boardozni a szép hófehér Tátrába, ahol minden tiszta!
Lesz még hóban járó túra is, először itthon a Csóványost célozzuk meg, majd ismét a Tátra felé vesszük az irányt. Lehet hogy belefér még egy kis alpoki csúszás is.

Üdv: kato

november 17, 2006 10:20 DE


Safi - Zsu said...
Hali Katoka!
Most epp egy ujabb turistaparadicsomban nyaralunk (Mahabalipurram), ugyhogy itt tiszta a sos tengeri levego, nagyjabol tisztak a szallasok es meg az utcan se kell befogni az orrunkat :)
A boardozas mar-mar hianyzik, de mar tervezzuk,hogy egy kis hullamlovaglassal probaljuk helyettesiteni :)
ZS

Névtelen írta...

http://www.vilantae.eu/hungary/?gclid=CMjL3JiT54gCFQdoXgod4Qig0Q EDDIG EZ A DÍJNYERTES HIRDETÉSÉTEK, MINDENKINEK AJÁNLOM! HANGSZÓRÓ KELL HOZZÁ :)
PALI