"Azt hiszed, házat építettél, s pályád büszke ormairól elégedetten szemlélheted a világot? Nem tudod, hogy örökké vándor maradsz, s minden, amit csinálsz, az úton haladó vándor mozdulata? Örökké városok, házak, célok, életkorok és változások között haladsz... Tudjad ezt, mikor terveket szövögetsz. Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás. Nem helyzetekben élsz, hanem útközben."
(Márai Sándor)



visited 15 states (6.66%)
Create your own visited map of The World or try another Douwe Osinga project

november 03, 2006

Megint barlang, Ellora

Az ellorai barlangokra valahogy megint alig maradt idonk, mert jol kialudtuk magunkat, kenyelmesen bereggeliztunk, es csak utana indultunk. Aztan hamar rajottunk, hogy csak a legnagyobbat erdemes megnezi Ajanta utan. Ez viszont elkepeszto volt.

DSC_5970_m


A keszitok egy ureget vajtak a homokkobe, annak a kozepen hagytak egy nagy sziklatombot. Ebbol 7000 ember 150 ev alatt egy hatalmas templomot faragott. Ez a vilag legnagyobb monolitikus "epitmenye". Lenyugozo!

DSC_5910_m


Az LP egy oriasi "sculpture"-t emlit, amit mi reflexszeruen szobornak forditottunk, es azt is kerestuk a templomban... Aztan rajottunk, hogy maga a templom a "szobor!" :))

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Errol is rakjatok fel fenykepet, plizz! br, Gyulus